Apparaten en accessoires
Risotto de granada, queso azul y brandy
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porciones
Ingrediënten
-
40 g de queso parmesano en trozos
-
1 echalot (aprox. 30 g)
-
30 g de mantequilla sin sal
-
320 g de arroz para risotto (p.ej. Carnaroli, Arborio), (ver tip)
-
50 g de brandy
-
1 granada sólo las semillas (aprox. 260 g)
-
820 g agua
-
1 ½ cdita sal o al gusto
-
120 g de queso azul cortado en cubos (1 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
11.3 g
Koolhydraten
76.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
RECETAS DE INVIERNO
15 recepten
Mexico
Mexico