Apparaten en accessoires
Fagottini di sogliola con verdure
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porzioni
Ingrediënten
-
8 filetti di sogliola (700 g circa)
-
1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
-
2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
-
100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
-
500 g di acqua
-
50 g olio extravergine di oliva
-
70 g di porro
-
½ cucchiaino di zenzero in polvere
-
½ cucchiaino di sale
-
2 cucchiai di salsa di soia
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 porzioni
Eiwitten
129.6 g
Calorieën
5539 kJ /
1324 kcal
Vetten
79.9 g
Koolhydraten
23.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Secondi di pesce
50 recepten
Italië
Italië