Apparaten en accessoires
Filetti di rombo in salsa di noci
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
80 g olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
-
600 g di filetti di rombo
-
500 g di acqua
-
30 g di gherigli di noci
-
20 g di pinoli
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaio di aceto di vino bianco
-
1 pizzico di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porzioni
Eiwitten
108.5 g
Calorieën
6799 kJ /
1625 kcal
Vetten
128.2 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Secondi di pesce
50 recepten
Italië
Italië