Apparaten en accessoires
Filetto di trota con purea di broccoli
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni
Ingrediënten
-
500 g di acqua
-
300 g di cimette di broccoli a pezzi
-
2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
-
1 spicchio di aglio
-
1 peperoncino rosso senza semi
-
3 filetti di acciuga sott'olio
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 porzioni
Eiwitten
153.7 g
Calorieën
5021 kJ /
1200 kcal
Vetten
61 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Secondi di pesce
50 recepten
Italië
Italië