Apparaten en accessoires
Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 raciones
Ingrediënten
Muffins de beicon
-
16 - 18 lonchas de beicon ahumado finas
-
20 g de aceite de oliva
-
200 g de champiñones frescos, en cuartos200 g de setas portobello frescas en cuartos
-
1 cucharadita de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
12 cucharaditas de tomate frito estilo casero
-
4 huevos
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
1 cucharadita de orégano seco
-
12 - 24 mozzarellas mini
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
607.7 mg
Eiwitten
16.1 g
Calorieën
1273 kJ /
304 kcal
Vetten
21.4 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 147
35 recepten
Spanje
Spanje