Compatibele versies
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chapatis
- 250 g chapati flour, plus extra for dusting
- 170 g water
- 10 g vegetable oil, plus extra for greasing
Curry
- 20 g rapeseed oil
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 red chilli, washed, halved, deseeded if desired (optional)
- 2 tsp cumin seeds
- 1 - 3 tsp curry powder, to taste (see tip)
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm, see tip)
- 60 g tomato purée
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip) - 180 g fresh spinach leaves, washed, cut in smaller pieces
- 100 g frozen peas, defrosted
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 160 g
- Calorieën
- 912 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r684895