Pastel de queso vegano con caramelo salado
TM6 TM5 TM31

Pastel de queso vegano con caramelo salado

4.6 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 450 g de anacardos crudos
  • 150 g de licor 43 Orochata®

Caramelo salado de coco

  • 400 g de leche de coco
  • 100 g de azúcar de coco
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 1 cucharadita de sal

Base

  • 100 g de almendras enteras con piel
  • 50 g de coco rallado
  • 40 g de dátiles sin hueso
  • 10 g de aceite de coco

Relleno

  • 200 g de horchata
  • 2 sobres de agaragar (4 g)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 80 g de aceite de coco
  • 50 g de jarabe de arce

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1991 kJ / 476 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
22.1 g
Vetten
38.5 g
Verzadigd vet
7.2 g
Vezels
4.7 g
Natrium
10.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r684294