Apparaten en accessoires
Pastel ruso con praliné de avellanas
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 20min
8 raciones
Ingrediënten
Praliné de avellanas
-
50 g de azúcar
-
1 cucharada de agua
-
20 g de avellanas tostadas (peladas)
Bizcocho
-
150 g de almendra molida
-
150 g de azúcar glas
-
4 claras de huevo
Crema de relleno
-
60 g de azúcar
-
3 yemas de huevo
-
130 g de leche
-
20 g de maicena
-
50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Montaje
-
2 cucharadas de azúcar glas
-
2 - 3 cucharadas de almendra laminada
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Natrium
47.2 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1597 kJ /
382 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
39.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
¡Feliz año nuevo! VOL II
19 recepten
Spanje
Spanje