Apparaten en accessoires
Delicia de jijona con corazón de mango
Voorbereiding. 20min
Totaal 13u. 10min
12 raciones
Ingrediënten
Gelatina de mango
-
2 hojas de gelatina
-
200 g de mango maduro en trozos
-
100 g de azúcar
-
20 g zumo de limón
Bizcocho plancha
-
2 huevos
-
60 g de azúcar
-
60 g de harina
-
1 pellizco de sal
Relleno
-
300 g de turrón de Jijona blando en trozos
-
550 g de leche
-
200 g de nata
-
100 g de azúcar
-
2 sobres de cuajada en polvo (24 g)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
81.8 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1304 kJ /
312 kcal
Vetten
13.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
4.1 g
Koolhydraten
41.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 146
75 recepten
Spanje
Spanje