Apparaten en accessoires
Mousse de sidra con su gelatina
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
6 raciones
Ingrediënten
Gelatina de sidra
-
4 hojas de gelatina
-
350 g de sidra achampanada
-
25 g de azúcar
-
12 frambuesas frescas
Mousse de sidra
-
4 g de gelatina neutra en polvo
-
1 clara de huevo
-
40 g de sidra
-
90 g de azúcar
-
75 g de nata (35% de grasa) muy fría
-
6 frambuesas frescas
-
6 hojas de menta fresca
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
16.9 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
590 kJ /
141 kcal
Vetten
4.3 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 146
75 recepten
Spanje
Spanje