Apparaten en accessoires
Pincho de pulpo en salsa a la cerveza
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 raciones
Ingrediënten
-
1 pulpo congelado descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
-
330 g de cerveza
-
3 - 4 dientes de ajo
-
40 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 cucharada de orégano seco
-
1 cucharadita de pimentón
-
1 cucharada de vinagre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
913.6 mg
Eiwitten
38.8 g
Calorieën
1059 kJ /
253 kcal
Vetten
8.9 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 146
75 recepten
Spanje
Spanje