Apparaten en accessoires
Brazo de gitano de gambas y salmón
Voorbereiding. 30min
Totaal 12u. 40min
12 rodajas
Ingrediënten
Bizcocho
-
4 huevos
-
120 g de azúcar
-
120 g de harina de repostería
-
1 pellizco de sal
Relleno
-
250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
-
130 - 150 g de mayonesa
-
20 g de kétchup
-
50 g de huevas de mújol
-
10 - 15 g de brandy10 - 15 g de coñac
-
50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
Montaje y decoración.
-
200 g de salmón ahumado en lonchas finas
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 rodaja
Natrium
572.7 mg
Eiwitten
14.6 g
Calorieën
1093 kJ /
261 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
17.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 146
75 recepten
Spanje
Spanje