Apparaten en accessoires
Latte al caramello
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni
Ingrediënten
Salsa al caramello
-
250 g zucchero
-
200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
-
30 g di acqua
-
1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
-
30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
Latte al caramello
-
600 g di latte
-
1 bacca di anice stellato
-
1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
-
2 pizzichi di fiocchi di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
125 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
559 kJ /
134 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Novembre 2020
29 recepten
Italië
Italië