Compatibele versies
Eclairs de crema de calabaza con frosting de mantequilla a la naranja
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Calabaza asada
- 400 g de pulpa de calabaza (tipo gris valenciana) en dados de 2 cm
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharaditas de azúcar (10 g) (opcional)
- 120 g de harina
- 3 huevos
Relleno
- 180 g de leche condensada
- 2 huevos
- 40 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de harina de repostería
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de clavo molido
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de jengibre en polvo
- 1 cucharadita de canela molida
Frosting de mantequilla a la naranja
- 80 g de azúcar
- 4 tiras de piel de naranja
- 50 g de zumo de naranja
- 10 g de licor de naranja
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario naranja
- 1 pellizco de sal
- 180 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Montaje y terminación
- 1 - 2 cucharaditas de pipas de calabaza tostadas (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1276 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 161.5 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r661786