Apparaten en accessoires
Fondue de queso en calabacitas con gambones salteados
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 raciones
Ingrediënten
-
4 calabazas pequeñas (350-400 g)
-
200 g de queso emmental en trozos
-
200 g de queso manchego en trozos
-
200 g de cebolleta en cuartos
-
400 g de agua
-
1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
200 g de mayonesa
-
20 gambones frescos pelados
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Natrium
1105.8 mg
Eiwitten
34.1 g
Calorieën
4167 kJ /
996 kcal
Vetten
69.1 g
Vezels
11.3 g
Verzadigd vet
23.9 g
Koolhydraten
67.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rápido y fácil
40 recepten
Spanje
Spanje