Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
TM6 TM5 TM31

Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g fresh ricotta cheese

Basil oil

  • 70 g fresh basil, leaves only
  • boiling water, to blanch
  • ice cold water
  • 125 g grapeseed oil

Gnudi

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 pinch nutmeg
  • 1 pinch sea salt, to season
  • 1 pinch ground black pepper, to season
  • 500 g plain flour
  • 1000 g water
  • 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 2 tbsp unsalted butter

Serving

  • 300 g cherry tomatoes, mixed, cut into halves
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • fresh basil, leaves only, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4334.1 kJ / 1031.9 kcal
Eiwitten
28.3 g
Koolhydraten
78.6 g
Vetten
66.8 g
Verzadigd vet
24.3 g
Vezels
4.4 g
Natrium
426.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r657398