Apparaten en accessoires
Mil-folhas de melancia e camarão
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 doses
Ingrediënten
-
azeite mais q.b. p/ regar30 g
-
dente de alho1
-
miolo de camarão250 g
-
sumo de lima (1 unid. aprox.)20 g
-
pimenta preta mais q.b. p/ temperar1 - 2 pitadas de
-
polpa de melancia cortada em 12 rodelas (Ø 7-8 cm, 5 mm de espessura aprox.)360 g
-
pepino cortado em 32 fatias (2 mm aprox.)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
93 mg
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
690 kJ /
165 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
8.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Momentos de partilha
15 recepten
Portugal
Portugal