Apparaten en accessoires
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
8 raciones
Ingrediënten
-
270 g de remolacha cocida en trozos
-
400 g de harina de trigo
-
5 g de levadura de panadería deshidratada
-
1 cucharada de miel
-
20 g de aceite de oliva
-
½ cucharadita de sal
-
2 - 4 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
-
1 cebolla roja en rodajas de 2 mm
-
1 - 2 pellizcos de sal gorda
-
100 g de salmón ahumado en lonchas finas, en trozos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
514 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
832 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 144
51 recepten
Spanje
Spanje