Apparaten en accessoires
Ensalsada de arroz, sandía y mozzarella
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porciones
Ingrediënten
-
1200 g de agua
-
½ cdita de sal
-
250 g de arroz basmati250 g de arroz basmati rojo y blanco
-
300 g de sandía en cubos (aprox. 1 cm)
-
200 g de mozzarella, fresco en cubos (aprox. 1 cm)
-
40 g de aceitunas negras deshuesadas y en rebanadas
-
40 g de aceite de oliva extra virgen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
508 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
2138 kJ /
511 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
PARA VERANEAR
15 recepten
Mexico
Mexico