Apparaten en accessoires
Risotto de algas con navajas
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 raciones
Ingrediënten
-
10 g de algas variadas deshidratadas (wakame, nori, kombu, espagueti de mar, etc...)
-
500 g de navajas
-
1 cucharada de sal gorda
-
300 g de agua
-
50 g de cebolla
-
40 g de aceite de oliva
-
320 g de arroz de grano redondo
-
100 g de vino blanco
-
600 g de caldo de pescado
-
1 - 2 pellizcos de sal
-
30 g de mantequilla en trozos pequeños
-
50 g de queso parmesano rallado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
535.8 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
2145 kJ /
513 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
61.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 143
35 recepten
Spanje
Spanje