Compatibele versies
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice, Broccoli and Salmon
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g olive oil
- 250 g basmati rice
- 400 g broccoli florets
- olive oil, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (125 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
Chocolate Custard
- 100 g dark chocolate (70% cocoa solids), cut in pieces
- 500 g whole milk
- 40 g caster sugar
- 20 g cornflour
- 1 medium egg
Dill Cream Sauce
- 60 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter
- 400 g single cream
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
of 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optioneel)
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4790 kJ / 1144 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r647880