Apparaten en accessoires
Fruit Tart
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 40min
12 portions
Ingrediënten
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
43 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1552 kJ /
371 kcal
Vetten
15 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Consultant Favorites
15 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten