Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mezcla de 5 especias
- 2 cdas de anís estrellado
- 1 rama de canela (10 g), en mitades
- 1 cda de semillas de hinojo
- ¾ cda de clavo de olor en polvo
- 20 g de pimienta de Sichuan
Salsa de ciruela china, pavo y verduras
- 65 g de aceite vegetal
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g filete de pechuga de pavo, sin piel, en tiras (1,5 cm x 3-4 cm), secada con toallitas de papel.
- 3 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 diente de ajo
- 1 chile, fresco, sin semillas, picado
- 50 g de echalote, en mitades
- 10 g de jengibre, pelado, en rebanadas (2 mm)
- 500 g de ciruela, deshuesada, cortada por la mitad
- 1 ½ cda de salsa de ostión
- 20 g de salsa de soya
- 1400 g de agua
- 40 g de azúcar morena oscura, suave
- 2 cdas de vinagre de arroz negro (e.g. Chinkiang)
- 250 g de fideos ramen
- 250 g pak choi (acelga china), en diagonal en piezas (ver tip)
- 200 g de zanahoria, en diagonal en bastones (5 cm de largo, 0,5 cm de grosor)
Montaje
- 80 - 100 g brote de bambú enlatado, escurrido, cortado en palos (2 mm)
- semillas de ajonjolí, tostadas, para decorar
- cebolla cambray, en rebanadas de 2 mm
- aceite de ajonjolí, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2748 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r641251