Apparaten en accessoires
Pastel de patata con acelgas y bacalao
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
8 raciones
Ingrediënten
-
800 g de patata pelada, en trozos de 2 cm
-
300 g de agua
-
1 cucharadita de sal
-
600 g de hojas de acelgas en trozos
-
200 g de cebolla en trozos
-
2 dientes de ajo
-
2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
½ cucharadita de comino molido
-
30 g de aceite de oliva
-
150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (escurridas)
-
1 cucharadita de pimentón
-
3 huevos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
592.8 mg
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
862 kJ /
206 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
25.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 171
35 recepten
Spanje
Spanje