Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pikantne ziemniaki z papryką
- 50 - 70 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- ¼ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 - 2 papryczki chili, suszone
- 1 łyżeczka soli
-
600
g ziemniaków, małych, przekrojonych na pół (patrz wskazówka)
of 600 g ziemniaków, pokrojonych na 3-4 cm kawałki (patrz wskazówka) - 500 - 600 g czerwonych papryk (2-3 szt), bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- 10 - 20 g oleju
Pulpety
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 500 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego, podzielonego na kawałki
- 75 g bułki tartej
- 50 g mleka
- 10 - 15 g musztardy
- 1 jajko
- 2 łyżeczki majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2927.7 kJ / 699.7 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 29.5 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r630565