Compatibele versies
Fingers de calabacín y berenjena con salsa ranchera vegana
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 calabacín (aprox. 300 g)
- 1 berenjena (aprox. 300 g)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 200 g de bebida de soja (sin azúcar)
- 10 g de levadura nutricional (optioneel)
- 1 cucharada de ajo en polvo
-
200
g de almendra cruda sin piel
of 200 g de anacardos crudos - 1 cucharada de orégano seco
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa ranchera vegana
- 200 g de tofu firme
- 30 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de bebida de soja (sin azúcar)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharada de cebolla en polvo
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 cucharada de perejil seco
- 1 cucharada de orégano seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 331.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r630029