Compatibele versies
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boloñesa de lentejas y berenjena
- 100 g de lentejas secas
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de zanahorias en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 300 g de berenjenas con piel en dados de 3 cm
- 100 g de vino tinto
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de orégano seco
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Puré de patata
- 800 g de patatas harinosas en rodajas de 5 mm
- 300 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de mantequilla en trozos
-
2
cucharadas de pan rallado
of 2 cucharadas de queso gruyère rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1676 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 452 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r629864