Apparaten en accessoires
Cake zigzag de hojaldre con chocolate
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u.
10 raciones
Ingrediënten
-
430 g de mantequilla
-
230 g de harina de repostería
-
250 g de harina de fuerza
-
10 g de cacao puro en polvo
-
1 cucharadita de sal
-
220 g de agua fría
-
20 g de zumo de limón
-
130 g de azúcar
-
120 - 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 ración
Natrium
169.1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
2558 kJ /
612 kcal
Vetten
41.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
24.9 g
Koolhydraten
54.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería. La vida es dulce
120 recepten
Spanje
Spanje