Compatibele versies
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Pepper Filling
- 70 g onion, quartered
- 3 garlic cloves (optioneel)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g English mustard
- 2 tsp fine sea salt
- 3 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 1 medium egg
Stuffed Peppers with Rice
- 4 mixed peppers (approx. 150 g each)
- 1300 g water
- 20 g sunflower oil
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g brown rice
Creamy Mushroom Soup
- 400 g button mushrooms, halved
- 450 g water
- 300 g whole milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 50 g plain flour
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g double cream
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g cream cheese (optioneel)
Tomato Sauce
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g plain flour
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tsp dried oregano
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3935 kJ / 939 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 3397 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r626594