Compatibele versies
Poulet farci aux champignons et pommes de terre laquées
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de fruits à coque variés et entiers (noix de pécan, noisettes, noix de cajou, cacahuètes par ex.), grillés
- 30 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 250 g de champignons frais, coupés en deux
- 5 pincées de sel
- 400 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en deux dans la longueur
-
50
g de sirop d'érable
of 50 g de miel - 100 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de paprika
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 100 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1 cm)
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 50 g de whisky
- 500 g de filets de poulet, sans peau, aplatis au rouleau (1 cm d'épaisseur)
- 100 g de jambon serrano, en tranches
- 300 g d'eau
- 200 g de brocoli, détaillé en bouquets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3429 kJ / 819.5 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 55.8 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1207.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r624983