Apparaten en accessoires
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Feldsalat geputzt150 g
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Joghurt, 1,5% Fett100 g
-
Blutorangensaft50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Agavendicksaft15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
158 kJ /
37 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland