Apparaten en accessoires
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
4 porzioni
Ingrediënten
-
30 g di succo di limone
-
1600 g di acqua
-
4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
-
3 pizzichi di sale
-
1 scalogno a metà
-
30 g di burro
-
200 g di vino passito
-
120 g di panna (min. 30% di grassi)
-
1 cucchiaio di pepe verde in grani
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
90 mg
Eiwitten
54.7 g
Calorieën
3127.5 kJ /
747.5 kcal
Vetten
49.8 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
23.2 g
Koolhydraten
11.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Settembre 2020
29 recepten
Italië
Italië