Apparaten en accessoires
Risotto ai funghi
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni
Ingrediënten
-
50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
-
30 g di scalogno
-
40 g di burro
-
200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
-
360 g di riso Carnaroli
-
100 g di vino bianco
-
800 g di brodo vegetale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
27.5 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
2047 kJ /
489.8 kcal
Vetten
13.3 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
7.3 g
Koolhydraten
79.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Settembre 2020
29 recepten
Italië
Italië