Compatibele versies
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kefir parsley dressing
- 1 lemon, zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice
- 1 garlic clove
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 130 g kefir (see Tips)
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Steamed vegetables
- 500 g water
- 1 bunch baby carrots, scrubbed or lightly peeled (see Tips)
- 1 cauliflower (small), broken into florets
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut lengthways
- micro herbs, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 655.7 kJ / 156.1 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 528.5 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r614815