Apparaten en accessoires
Esparguete de batata-doce com pesto de ervas
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 doses
Ingrediënten
-
dente de alho1
-
amêndoa s/ pele40 g
-
mistura de ervas aromáticas frescas (manjericão, salsa, alecrim, tomilho), só as folhas50 g
-
azeite mais q.b. p/ temperar70 g
-
sal mais q.b. p/ temperar½ c. chá de
-
água500 g
-
batata-doce laranja espiralada500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
399 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1561 kJ /
372 kcal
Vetten
23 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Abril 2020
34 recepten
Portugal
Portugal