Apparaten en accessoires
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 doses
Ingrediënten
-
amêndoa s/ pele50 g
-
chalota30 g
-
azeite30 g
-
espargos verdes arranjados, cortados em pedaços300 g
-
cenoura cortada em pedaços300 g
-
água450 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta preta moída1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
477 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
778 kJ /
186 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Abril 2020
34 recepten
Portugal
Portugal