Compatibele versies
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peruvian roast chicken
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 4 garlic cloves
- 1 tbsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 1200 - 1400 g whole uncooked chicken
Green sauce
- 65 g fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, cut into halves and deseeded
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 120 g mayonnaise (see Tips)
Avocado salad
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 continental cucumber, cut into pieces (1.5 cm)
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces (1.5 cm)
- ½ red onion, cut into slices
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp freshly squeezed lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4816.6 kJ / 1146.8 kcal
- Eiwitten
- 100.1 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 77.8 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 12.7 g
- Natrium
- 2785.2 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r613066