Apparaten en accessoires
花椰菜炒豬肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
蒜頭 切片15 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
豬里肌肉 切片150 克
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水15 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
895.5 mg
Eiwitten
38 g
Calorieën
2043.6 kJ /
488.9 kcal
Vetten
32.1 g
Vezels
7.5 g
Koolhydraten
17.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美味自由配
10 recepten
Taiwan
Taiwan
舒心饗宴
24 recepten
Taiwan
Taiwan