Apparaten en accessoires
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Radieschen100 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 ½ TL
-
Perlgraupen75 g
-
Salatherz klein1
-
Erbsen, TK80 g
-
Thunfisch, in Lake klein (Abtropfgew. 50 g), abgetropft1 Dose
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Joghurt, 3,5% Fett100 g
-
Kapern, eingelegt Sud aufgefangen1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
1015 kJ /
243 kcal
Vetten
2 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Die Thermomix® Diät
41 recepten
Duitsland
Duitsland