Compatibele versies
Bitki wieprzowe w sosie własnym (z osłoną noża miksującego)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
800
g karkówki wieprzowej, bez kości, pokrojonej w 2 cm plastry (6 szt.)
of 800 g schabu wieprzowego, bez kości, pokrojonego w 2 cm plastry (6 szt.) - 1 ¼ - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 20 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do obtoczenia mięsa (ok. 3 łyżki)
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 20 g oleju rzepakowego
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszone - 600 g wody
- 2 liście laurowe, suszone
- 4 ziarna ziela angielskiego
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wariant)
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1378.8 kJ / 329.3 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 537.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r604461