Apparaten en accessoires
Risotto con manzana y jamón ahumado
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porciones
Ingrediënten
-
40 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
-
1 echalot (aprox. 30 g), en mitad
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
320 g de arroz para risotto e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutos de cocción (ver tip)
-
180 g de manzana (cualquier tipo) pelada, descorazonada y en cubos (1 cm)
-
820 g de agua
-
1 cdita de sal fina o al gusto
-
80 g de jamón ahumado en cubos (1 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
670 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
1861 kJ /
445 kcal
Vetten
12 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COMIENDO SANO TODOS LOS DÍAS
15 recepten
Mexico
Mexico