Apparaten en accessoires
Tallarines con pesto de remolacha
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
6 raciones
Ingrediënten
-
agua
-
70 g de anacardos crudos
-
50 g de queso parmesano en trozos
-
300 g de remolacha cocida en trozos
-
½ diente de ajo
-
50 g de aceite de oliva
-
20 g de zumo de limón
-
1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
-
2 ½ cucharadita de sal
-
500 g de tallarines
-
20 g de queso parmesano en lascas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
363.7 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2032 kJ /
486 kcal
Vetten
16.7 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 144
51 recepten
Spanje
Spanje