Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g filetów z białej ryby, bez ości, pokrojonych na 3 cm kawałki (patrz wariant)
- 700 g pomidorów, dojrzałych, pokrojonych na kawałki
- 100 g zielonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 5 mm plastry
- 100 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 5 mm plastry
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 300 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu rybnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu rybnego (na 0,5 l), pokruszone - 2 liście laurowe, suszone
- 1 łyżka papryki słodkiej, mielonej (optioneel)
-
¼
łyżeczki suszonych płatków chili (optioneel)
of 1 - 2 szczypty czerwonej papryczki chili, suszonej, mielonej (optioneel) - 1 łyżeczka oregano, suszonego
- 1000 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych w 0,5-1 cm plastry
- 200 g białego wina
- 50 g wody
- kolendra, świeża, tylko liście, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r598651