Apparaten en accessoires
Tarta helada de chocolate y café con higos
Voorbereiding. 30min
Totaal 16u.
10 raciones
Ingrediënten
-
170 g de agua
-
170 g de higos secos
-
2 cucharadas de café soluble
-
600 g de nata (35% de grasa)
-
40 g de crema de whisky40 g de licor de café
-
300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
50 g de mantequilla
-
virutas de chocolate (optioneel) para decorar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
4.14 g
Calorieën
1970 kJ /
471 kcal
Vetten
36.57 g
Vezels
5.89 g
Koolhydraten
30.34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
114 recepten
Spanje
Spanje