Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau au chocolat
- 150 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé aux céréales, et un peu pour le moule
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 1 pincée de sel
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
La meringue
- 150 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée sel
Le caramel expresso
- 250 g de sucre roux
- 120 g d'espresso
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r594762