Baked blueberry and hazelnut cheesecake
TM6 TM5 TM31

Baked blueberry and hazelnut cheesecake

3.6 (34 beoordelingen)

Ingrediënten

Hazelnut crumb base

  • 75 g salted butter, cut into cubes (3 cm), plus extra for greasing
  • 200 g hazelnuts, without skin, toasted

Cheesecake

  • 300 g sour cream
  • 500 g cream cheese, softened
  • 2 tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
  • 3 eggs
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • water, for baking

Blueberry compote

  • 1 tbsp water
  • 1 tsp arrowroot flour
  • 250 g fresh blueberries (see Tips)
  • 1 - 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice, to taste

Voeding
per 1 slice
Calorieën
1758.5 kJ / 418.7 kcal
Eiwitten
8.5 g
Koolhydraten
3.8 g
Vetten
41.2 g
Verzadigd vet
20.1 g
Vezels
2.5 g
Natrium
222.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r593695