Apparaten en accessoires
Soufflé al Parmigiano Reggiano
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porzioni
Ingrediënten
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
250 g di latte intero
-
40 g di burro a pezzi
-
80 g di farina tipo 00
-
2 uova albumi e tuorli separati
-
pangrattato q.b.
-
timo fresco a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
143.3 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
870 kJ /
208 kcal
Vetten
13.3 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
12.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Dicembre 2022
35 recepten
Italië
Italië