Apparaten en accessoires
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porciones
Ingrediënten
-
150 g de cebolla en trozos
-
2 dientes de ajo pelados
-
600 g de jitomate en mitades
-
30 g de aceite vegetal
-
1 cdita de sal fina o al gusto
-
¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
-
1 pizca de comino en polvo (optioneel)
-
200 g de hojas de espinaca fresca sin tallos
-
500 g de queso panela en cubos (3 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
399 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
838 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCINA DEL DIARIO ECONÓMICA
10 recepten
Mexico
Mexico