Apparaten en accessoires
Peras con salsa de chocolate
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
4 raciones
Ingrediënten
-
1 pellizco de canela molida
-
200 g de azúcar
-
200 g de agua
-
1 tira de piel de limón
-
1 cucharada zumo de limón
-
2 de clavos enteros
-
1 pellizco de sal
-
4 peras conferencia enteras peladas
-
100 g de nata (35% de grasa)
-
75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
20 g de mantequilla
-
2 cucharadas almendra laminada tostada
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
4.47 g
Calorieën
2406 kJ /
576 kcal
Vetten
25.34 g
Vezels
7.92 g
Koolhydraten
82.43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
114 recepten
Spanje
Spanje