Compatibele versies
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 350 g de brocoli, détaillé en bouquets
-
180
g de vermouth
of 180 g de vin de madère - 150 - 200 g d'oignons, coupés en quartiers
- 2 gousses d'ail (optioneel)
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1 - 2 c. à soupe de moutarde forte
-
2
cubes de bouillon de poule émiettés
of 2 c. à café bombée de fond de volaille maison - 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles fines
- 1100 g de pommes de terre, coupées en cubes (1-2 cm env.)
- 2 filets mignons de porc, prédécoupés en tranches (400-450 g chacun env.) (1 cm)
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 15 - 20 g de fécule de maïs
- 3 - 6 brins de persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 947 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r581574